Αρχική arrow Άρθρα arrow ΕΙΠΑΝ.....ΞΕΙΠΑΝ

ΕΙΠΑΝ.....ΞΕΙΠΑΝ

 Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται τις υποψηφιότητες των εκλεκτών του ο ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία προς τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάιου δείχνει την λογική με την οποία το συγκεκριμένο κόμμα  αντιμετωπίζει ένα από τους σημαντικότερους θεσμούς της Δημοκρατίας μας , τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης .

   Μέσα σε μια μέρα αναγκάστηκαν να αποσύρουν την υποψηφιότητα Θ. Καρυπίδη μετά τις σφοδρές αντιδράσεις μέσα στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ ,αλλά και κατόπιν της αντιμετώπισης που έτυχε η συγκεκριμένη υποψηφιότητα στην κοινωνία γενικότερα .

   Μια άλλη υποψηφιότητα, αυτή του Οδ. Βουδούρη, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και είναι αμφίβολο αν και αυτή η υποψηφιότητα θα έχει την τύχη που θα περίμενε η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

   Φαίνεται ότι για να έχει κάποιος πιθανότητες να πάρει το ….. περιζήτητο, για ορισμένους, χρίσμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να έχει «αλληθωρίσει» κάποια στιγμή προς την Χρυσή Αυγή - περίπτωση Καρυπίδη- ,ή να έχει ταυτιστεί σε μια περίοδο της πολιτικής του πορείας με σκληρές μνημονιακές πολιτικές, όπως η  περίπτωση Βουδούρη . 

   Αν μάλιστα έχει αυτοσκοπό στην πολιτική ,την προσωπική του διάσωση, περιπλανώμενος από κόμμα σε κόμμα ,τότε η πιθανότητα να πάρει το χρίσμα αυξάνεται.

   Βέβαια η μεταπήδηση  από το ΠΑΣΟΚ στη ΔΗΜΑΡ και μετά στο ΣΥΡΙΖΑ ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος δείχνει και την πολιτική ποιότητα του συγκεκριμένου υποψηφίου περιφερειάρχη αλλά και την πολιτική φερεγγυότητα αυτών που επιβραβεύουν τέτοιες οπορτουνιστικές κολοτούμπες .

   Ο τελικός κριτής βέβαια σε όλες τις πολιτικές επιλογές των κομμάτων και ιδιαίτερα αυτών που φιλοδοξούν να μας κυβερνήσουν είναι ο Λαός, ο οποίος και θα δώσει την απάντησή του στις εκλογές του Μαΐου λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπ όψιν τον τρόπο που πολιτεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα στα πλαίσια του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ,και αξιολογώντας τις επιλογές του.

   Άλλωστε έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη, δίνοντας σε αυτές τις εκλογές δημοψηφισματικό χαρακτήρα ,οπότε αν δεν δικαιωθεί πανηγυρικά τότε κινδυνεύει να χάσει το τραίνο και για τις Βουλευτικές εκλογές .

   Το γεγονός και μόνο ότι τα δημοσκοπικά του νούμερα έχουν ταβανώσει ,ενώ θα έπρεπε με τέτοια μέτρα και τέτοια κρίση να έχει εκτοξευθεί δημοσκοπικά, αναδεικνύουν την έλλειψη εμπιστοσύνης και στις πολιτικές του προτάσεις ,αλλά και στο πολιτικό προσωπικό που πολιτεύεται μέσα στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ .

   Οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα στείλουν ένα μήνυμα στις λαϊκίστικες ρητορικές ,και στους ανέξοδους παλικαρισμούς.

   Είναι σίγουρο ότι οι….. βλαχοδήμαρχοι θα πάρουν την εκδίκησή τους .

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
Φεβ Φεβ Φεβ 01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 Απρ
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2018/03/23
Αθήνα , Ελλάδα

Ανατ.: 06:33
Δύση: 18:37

Σελήνη
6 ημερών

Ακάθιστος Ύμνος, Νίκωνος οσιομάρτυρος και των 199 μαθητών αυτού

Παγκόσμια Ημέρα της Μετεωρολογίας

Σαν σήμερα...

1821 μ.Χ:  Δύναμη 2.000 ενόπλων Μανιατών εισέρχεται στην Καλαμάτα.

Οι Γρηγοράκηδες υψώνουν την σημαία της Επαναστάσεως στο Γύθειο.

Έλληνες αγωνιστές εισέρχονται στο Αίγιο και υψώνουν την Σημαία της Επαναστάσεως.

1906 μ.Χ:  Ο Μακεδονομάχος Γεώργιος Σκαλίδης κυκλώνεται κοντά στο χωριό Ζόβιτς, όπου πίπτει ηρωικώς μαχόμενος με 10 από τους άντρες του.

1941 μ.Χ:  Το υποβρύχιο "Τρίτων" τορπιλίζει το ιταλικό πλοίο "Κάρνια" κοντά στο Πρίντεζι.

Η Ώρα είναι ...

                                ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα...

                                 ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα...
Εκλογές 2014

Δημοσκοπήσεις

Πιστεύετε ότι η έξοδος από την κρίση θα αποδυναμώσει το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής ;

Αποτελέσματα

Online χρήστες

Έχουμε 19 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Planetsoft
Copyright (C) 2018 Planetsoft. All rights reserved.