Αρχική arrow Άρθρα arrow Νέα Εποχή (2010)

Νέα Εποχή (2010)


   Το αποτέλεσμα των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου ,έκλεισε τον κύκλο μιας εποχής την οποία οι Έλληνες πολίτες θα θυμούνται με απέχθεια και αγανάκτηση .
   Η Ελλάδα αφήνει πίσω της μια εποχή παρακμής και καταπάτησης κάθε έννοιας αξιοκρατίας και σεβασμού στον πολίτη, μια εποχή αδιαφάνειας και νεποτισμού ,μια εποχή οικονομικής δυσπραγίας και εξαθλίωσης.
   Οι Έλληνες πολίτες προσβλέπουν με ελπίδα, στην αλλαγή που επαγγέλλεται η πριν από λίγες ημέρες ορκισθείσα Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου.
   Προσβλέπουν στην αποκατάσταση αξιών ,κοινωνικής δικαιοσύνης, και σεβασμού στην ανάγκη του πολίτη να έχει σύμμαχο του ένα κράτος το οποίο δεν θα λειτουργεί στην βάση των γαλάζιων συνεντεύξεων και της τακτοποίησης ημετέρων ,αλλά στη βάση της αξιοκρατίας και της διαφάνειας .
   Το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Γ. Παπανδρέου πρέπει να διαμορφώσουν τους όρους και τις προϋποθέσεις ώστε αυτά που πλήγωσαν και θύμωσαν του Έλληνες πολίτες ,αυτά που απαξίωσαν σε όλα τα επίπεδα την Ελλάδα ,αυτά που προκάλεσαν τις κοινωνικές ανισότητες και συγκρούσεις θα μπουν στο περιθώριο και θα αναπτυχθεί ένα πλέγμα πολιτικών που θα ξανακάνει τους Έλληνες περήφανους και την χώρα μας ισχυρή .
   Η πρόκληση είναι τεράστια ,δεν υπάρχουν ούτε περιθώρια ανοχής ούτε περίοδοι χάριτος ,τα αποτελέσματα της πολιτικής της νέας διακυβέρνησης πρέπει να είναι άμεσα αν θέλει το ΠΑΣΟΚ να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Έλληνα πολίτη .
   Η Ελλάδα έχει πλέον μπροστά της νέες προοπτικές που θα της δώσουν δυναμική για το ξεπέρασμα των προβλημάτων που σωρεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια .
   Άλλωστε η πολιτική ιστορία του ΠΑΣΟΚ είναι συνυφασμένη με την δυνατότητά του να δίνει διεξόδους και προοπτικές ανάπτυξης και προόδου
   Αυτό έγινε με την αλλαγή του Οκτώβρη του 81,αυτό έγινε με την επάνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία το 1993,μετά από την θλιβερή τριετία Μητσοτάκη ,αυτό θα γίνει και τώρα με την νέα κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου.
   Οι πρώτες 100 ημέρες πρέπει να δώσουν το στίγμα της νέας αλλαγής ,σε αυτήν προσβλέπουν όλοι οι Έλληνες πολίτες ανεξάρτητα τι ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές . Κανείς δεν έχει το δικαίωμα και την πολυτέλεια να τους διαψεύσει .

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
Φεβ Φεβ Φεβ 01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 Απρ
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2018/03/23
Αθήνα , Ελλάδα

Ανατ.: 06:33
Δύση: 18:37

Σελήνη
6 ημερών

Ακάθιστος Ύμνος, Νίκωνος οσιομάρτυρος και των 199 μαθητών αυτού

Παγκόσμια Ημέρα της Μετεωρολογίας

Σαν σήμερα...

1821 μ.Χ:  Δύναμη 2.000 ενόπλων Μανιατών εισέρχεται στην Καλαμάτα.

Οι Γρηγοράκηδες υψώνουν την σημαία της Επαναστάσεως στο Γύθειο.

Έλληνες αγωνιστές εισέρχονται στο Αίγιο και υψώνουν την Σημαία της Επαναστάσεως.

1906 μ.Χ:  Ο Μακεδονομάχος Γεώργιος Σκαλίδης κυκλώνεται κοντά στο χωριό Ζόβιτς, όπου πίπτει ηρωικώς μαχόμενος με 10 από τους άντρες του.

1941 μ.Χ:  Το υποβρύχιο "Τρίτων" τορπιλίζει το ιταλικό πλοίο "Κάρνια" κοντά στο Πρίντεζι.

Η Ώρα είναι ...

                                ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα...

                                 ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα...
Εκλογές 2014

Δημοσκοπήσεις

Πιστεύετε ότι η έξοδος από την κρίση θα αποδυναμώσει το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής ;

Αποτελέσματα

Online χρήστες

Έχουμε 18 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Planetsoft
Copyright (C) 2018 Planetsoft. All rights reserved.