Κακή Αρχή

   Για πιστή αναπαραγωγή της πολιτικής Μπενετάτου κατηγόρησε τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη ο δημοτικός σύμβουλος Πρόδρομος Ζαχαρόπουλος με αφορμή την πρόταση στο πρώτο ουσιαστικά δημοτικό συμβούλιο για σύναψη νέου δανείου.
   Το νέο δάνειο έρχεται να προστεθεί στα πολλά άλλα δάνεια που έχουν υποθηκεύσει την προοπτική της πόλης μας για ανάπτυξη και πρόοδο.
   Σημειολογικά ο νέος δήμαρχος έδωσε το στίγμα της πολιτική που θα ακολουθήσει για τα επόμενα χρόνια στον οικονομικό τομέα, αντιγράφοντας στην ουσία την πολιτική του προκατόχου του, ξεχνώντας παράλληλα την μεσσιανική ρητορική του κατά την προεκλογική περίοδο ,σύμφωνα με την οποία σαν πετυχημένος δήμαρχος Ρέντη είχε προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα της «πτωχής» Νίκαιας .
   Αν οι προτάσεις αυτές ήταν οι καταδικασμένες από τον λαό της Νίκαιας οικονομικές επιλογές και πολιτικές της προηγούμενης δημοτικής αρχής που οδήγησαν την πόλη μας στην απόλυτη απαξίωση τότε προκύπτει έντονα ζήτημα αναντιστοιχίας προεκλογικών υποσχέσεων και μετεκλογικής πρακτικής.
   Ο Πρόδρομος Ζαχαρόπουλος τόνισε ότι αδυνατεί να ψηφίσει την πρόταση για νέο δανεισμό ,διότι αυτό θα ερχόταν σε σύγκρουση με την μέχρι τώρα στάση του στην δανειακή πολιτική Μπενετάτου ,και διότι ο λαός της πόλης μας με την ψήφο του καταδίκασε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο αυτήν την αδιέξοδη πολιτική .
   Άλλωστε μια πολιτική που εκφράζεται με δανεισμό για να αντιμετωπιστούν  άλλα δάνεια που ήδη έχει πάρει ο δήμος μας είναι ένας φαύλος κύκλος που δεν οδηγεί πουθενά.
   Μια νέα δημοτική αρχή θα έπρεπε στην αρχή της θητείας της να παρουσιάσει το όραμά της για την πόλη ,τα αγωνιστικά πλαίσια που θα θέσει στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης των έντονων οικονομικών προβλημάτων, και να ιεραρχήσει μια σειρά από ανοικτά προβλήματα τα οποία σε ένα εύλογο βάθος χρόνου θα πρέπει να επιλύσει σύμφωνα πάντα και με τις υποσχέσεις που αφειδώς μοιράστηκαν κατά την προεκλογική περίοδο.
   Η πρόταση για σύναψη νέου δανείου και μάλιστα σαν πρώτο θέμα στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο είναι σημειολογικά μια κακή αρχή την οποία πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρά υπ όψιν μας όλοι.

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
Ιούν Ιούν 01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 Αύγ Αύγ
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2020/07/02
Αθήνα , Ελλάδα

Ανατ.: 05:17
Δύση: 19:46

Σελήνη
11 ημερών

Κατάθεσις της τιμίας εσθήτος της Θεοτόκου, Ιουβεναλίου

Παγκόσμια Ημέρα Συνεταιρισμών

Σαν σήμερα...

1654 μ.Χ:  Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν τα Χανιά από τους Βενετούς.

1715 μ.Χ:  Οι Τούρκοι ανακτούν το φρούριο της Ακροκορίνθου από τους Βενετούς.

1825 μ.Χ:  Έλληνες υπό τους Γενναίο Κολοκοτρώνη, Νοταρά, Λόντο και Πλαπούτα περικυκλώνουν την Αλωνίσταινα.

Η Ώρα είναι ...

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Διαβάστε περισσότερα...

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ.

Διαβάστε περισσότερα...
Εκλογές 2014

Δημοσκοπήσεις

Πιστεύετε ότι η έξοδος από την κρίση θα αποδυναμώσει το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής ;

Αποτελέσματα

Online χρήστες

Έχουμε 19 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Planetsoft
Copyright (C) 2020 Planetsoft. All rights reserved.