Κακή Αρχή

   Για πιστή αναπαραγωγή της πολιτικής Μπενετάτου κατηγόρησε τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη ο δημοτικός σύμβουλος Πρόδρομος Ζαχαρόπουλος με αφορμή την πρόταση στο πρώτο ουσιαστικά δημοτικό συμβούλιο για σύναψη νέου δανείου.
   Το νέο δάνειο έρχεται να προστεθεί στα πολλά άλλα δάνεια που έχουν υποθηκεύσει την προοπτική της πόλης μας για ανάπτυξη και πρόοδο.
   Σημειολογικά ο νέος δήμαρχος έδωσε το στίγμα της πολιτική που θα ακολουθήσει για τα επόμενα χρόνια στον οικονομικό τομέα, αντιγράφοντας στην ουσία την πολιτική του προκατόχου του, ξεχνώντας παράλληλα την μεσσιανική ρητορική του κατά την προεκλογική περίοδο ,σύμφωνα με την οποία σαν πετυχημένος δήμαρχος Ρέντη είχε προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα της «πτωχής» Νίκαιας .
   Αν οι προτάσεις αυτές ήταν οι καταδικασμένες από τον λαό της Νίκαιας οικονομικές επιλογές και πολιτικές της προηγούμενης δημοτικής αρχής που οδήγησαν την πόλη μας στην απόλυτη απαξίωση τότε προκύπτει έντονα ζήτημα αναντιστοιχίας προεκλογικών υποσχέσεων και μετεκλογικής πρακτικής.
   Ο Πρόδρομος Ζαχαρόπουλος τόνισε ότι αδυνατεί να ψηφίσει την πρόταση για νέο δανεισμό ,διότι αυτό θα ερχόταν σε σύγκρουση με την μέχρι τώρα στάση του στην δανειακή πολιτική Μπενετάτου ,και διότι ο λαός της πόλης μας με την ψήφο του καταδίκασε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο αυτήν την αδιέξοδη πολιτική .
   Άλλωστε μια πολιτική που εκφράζεται με δανεισμό για να αντιμετωπιστούν  άλλα δάνεια που ήδη έχει πάρει ο δήμος μας είναι ένας φαύλος κύκλος που δεν οδηγεί πουθενά.
   Μια νέα δημοτική αρχή θα έπρεπε στην αρχή της θητείας της να παρουσιάσει το όραμά της για την πόλη ,τα αγωνιστικά πλαίσια που θα θέσει στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης των έντονων οικονομικών προβλημάτων, και να ιεραρχήσει μια σειρά από ανοικτά προβλήματα τα οποία σε ένα εύλογο βάθος χρόνου θα πρέπει να επιλύσει σύμφωνα πάντα και με τις υποσχέσεις που αφειδώς μοιράστηκαν κατά την προεκλογική περίοδο.
   Η πρόταση για σύναψη νέου δανείου και μάλιστα σαν πρώτο θέμα στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο είναι σημειολογικά μια κακή αρχή την οποία πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρά υπ όψιν μας όλοι.

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
Σεπ 01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 Νοέ Νοέ Νοέ
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2019/10/19
Αθήνα , Ελλάδα

Ανατ.: 06:42
Δύση: 17:43

Σελήνη
20 ημερών

Ιωήλ προφήτου, Ουάρρου και Σαδώα μαρτύρων, Μνάσωνος

Σαν σήμερα...

1807 μ.Χ:  Καρατόμηση από τους Τούρκους στην Κωνσταντινούπολη του Μεγάλου Διερμηνέα Αλεξ. Σούτσου.

1863 μ.Χ:  Ορκίζεται ως Βασιλεύς των Ελλήνων ο πρίγκηψ της Δανίας Γεώργιος.

1912 μ.Χ:  Ο Ελληνικός Στρατός επιτίθεται αποφασιστικά κατά των τουρκικών δυνάμεων στα Γιαννιτσά.

Ελληνικό ναυτικό άγημα και διλοχία πεζικού απελευθερώνουν την Σαμοθράκη.

Η Ώρα είναι ...

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ.

Διαβάστε περισσότερα...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα...
Εκλογές 2014

Δημοσκοπήσεις

Πιστεύετε ότι η έξοδος από την κρίση θα αποδυναμώσει το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής ;

Αποτελέσματα

Online χρήστες

Έχουμε 1 επισκέπτη σε σύνδεση
Powered by Planetsoft
Copyright (C) 2019 Planetsoft. All rights reserved.