Αρχική arrow Δράσεις arrow Παρεμβάσεις 2011-2014 arrow Λευκό στον Προϋπολογισμό

Λευκό στον Προϋπολογισμό

   Λευκό ψήφισε στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη ο Δημοτικός Σύμβουλος Πρόδρομος Ζαχαρόπουλος θεωρώντας ότι πρέπει να δοθεί ένα εύλογο περιθώριο χρόνου στην νέα Δημοτική Αρχή για να αναπτύξει και αναδείξει την πολιτική της .
   Στην τοποθέτησή του ο Πρόδρομος Ζαχαρόπουλος είπε ότι ο προϋπολογισμός του 2011 θα υλοποιηθεί σε ένα δυσβάστακτο οικονομικό περιβάλλον λόγω της γενικότερης οικονομικής κρίσης αλλά και λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο  Δήμος Νίκαιας-Ρέντη .
   Ο ύψους 126.116.703,10 προυλοπογισμός μπορεί να φαίνεται πιο συγκρατημένος από τον περσινό του Δήμου Νίκαιας ,αλλά δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις να υλοποιηθεί σε τέτοιο ποσοστό που θα δημιουργούσε ένα άλλο αναπτυξιακό περιβάλλον για την πόλη .
   Ένας προϋπολογισμός τόνισε ο Π. Ζαχαρόπουλος πρέπει να είναι ρεαλιστικός ,αποτελεσματικός ,υλοποιήσιμος στο μεγαλύτερο μέρος του, αλλά και διεκδικητικός μέσα στα πλαίσια πάντα της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που περνάμε .
   Με το δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος προϋπολογισμός δεν μπορεί να υλοποιήσει όλους τους στόχους του ,θα έπρεπε η ηγεσία του Δήμου να ιεραρχήσει και να δεσμευτεί σε συγκεκριμένες προτεραιότητες τις οποίες θα υλοποιήσει κατά την διάρκεια αυτού του χρόνου ,ώστε να κριθεί και η αξιοπιστία της αλλά και η αποτελεσματικότητά της σε σχέση με τις τεράστιες ανάγκες του Δήμου .
  Ο Π. Ζαχαρόπουλος έκανε συγκεκριμένη αναφορά στην ανάγκη αποπεράτωσης του κλειστού γυμναστηρίου στην Μηχανική Καλλιέργεια,  στην ανάγκη έναρξης της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της Νίκαιας, δεδομένου ότι η γκετοποίησης στην συγκεκριμένη περιοχή έχει αρχίσει να κάνει έντονα την εμφάνισή της , στην ανάγκη να αποκτήσει επι τέλους η Νίκαια το Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού, και στην ανάγκη αξιοποίησης προγραμμάτων της Ε.Ε προκειμένου να γίνουν έργα τα οποία υπό άλλες συνθήκες δεν είναι δυνατόν να γίνουν.
   Η λευκή ψήφος στον προϋπολογισμό είναι στην ουσία πίστωση χρόνου στην Δημοτική Αρχή για να κριθεί με αντικειμενικότητα και σε εύλογο χρόνο το έργο της, όπως αυτό εκφράζεται μέσα από τον συγκεκριμένο προϋπολογισμό , μακριά από διάθεση στείρας αντιπολιτευτικής τακτικής.

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
Απρ Απρ Απρ Απρ 01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2020/05/30
Αθήνα , Ελλάδα

Ανατ.: 05:15
Δύση: 19:35

Σελήνη:
Πρώτο Τέταρτο

Ισαακίου Δαλμάτων, Ευσεβίου και Χριστίνης των μαρτύρων, Ναταλίου και Βαρλαάμ οσίων

Σαν σήμερα...

1821 μ.Χ:  Επτανήσιοι εθελοντές επαναστάτες καταλαμβάνουν το όρος Πούσι του χωριού Λάλα Ηλείας.

1826 μ.Χ:  Πεθαίνει ο Επίσκοπος Παλαιών Πατρών Γερμανός.

1919 μ.Χ:  Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Πέργαμο.

Η Ώρα είναι ...

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα...

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ.

Διαβάστε περισσότερα...
Εκλογές 2014

Δημοσκοπήσεις

Πιστεύετε ότι η έξοδος από την κρίση θα αποδυναμώσει το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής ;

Αποτελέσματα

Online χρήστες

Έχουμε 13 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Planetsoft
Copyright (C) 2020 Planetsoft. All rights reserved.